fbpx
 Diana Ploj Zec

Diana Ploj Zec

Ustanoviteljica

Opravljanje psihoterapevtskega poklica je moje poslanstvo. Od malih nog sledim temu cilju in se v skladu s tem tudi notranje in strokovno izpopolnjujem ter izobražujem.

Za seboj imam približno 850ur psihosocialne prakse v različnih ustanovah, kot so TOM telefon-telefon za otroke in mladostnike, pomoč v Društvu za psihološko svetovanje Kameleon, izobraževanje za svetovalca v primorskem svetovalnem središču PRIMS, delo vzgojitelja na Debelem Rtiču ter pomoč v Društvo DAM – Društvu za pomoč osebam z depresijo in anksioznimi motnjami. Imam pa opravljenih tudi 160ur psihiatrične prakse in sicer na oddelku psihoz v psihiatrični bolnici Maribor.

Po izobrazbi sem dipl. Biopsihologinja, vrstniški mediator, v zaključevanju magistrskega programa Psihoterapevtske znanosti, vzporedno pa sem tudi specializantka psihoterapevtske smeri psihoanalize pod supervizijo.

Prav tako imam več kot 300ur lastne individualne in skupinske terapije, saj to sestavlja pomemben del psihoterapevtskega poklica.

Sem tudi izredna članica strokovnega sveta podružnice ECPP v Sloveniji Evropskega združenja psihoanalitičnih pristopov – Slovenija  in specializantka v Ambulanti za psihoterapijo Fakultete za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani.

Pri svojem delu se oziram na etični kodeks Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP) in etična načela, ki jih navaja Etični kodeks zveze za psihoterapijo (EAP). Še posebej pa se zavezujem načelu zaupnosti in molčečnosti.

O našem terapevtskem centru pa si lahko več preberete tukaj.

Pišite nam na e-mail info@centerzapsihoterapijo.si ali diana@centerzapsihoterapijo.si

Center za psihoterapijo
Diana Ploj Zec

Prijava v e-novice

Sledite svežim poučnim novicam, blog vsebinam, informacijam o izobraževanjih in podobno